-->

Juridische informatie


Deze website wordt verstrekt en wordt beheerd door het bedrijf Socles et Supports.

Hoofdvestiging:

Socles et Supports
447 Route de Bellecombe
74800 Eteaux
France

SIRET 813 183 159 00041
N° TVA Intracommunautaire FR 71 813183159


Webmaster en eigenaar: +33 (0) 4 58 10 18 94
Regisseur: Arnaud Battarel - http://legarg.net

Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden hieronder beschreven.
Het bedrijf Socles et Supports behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
 
Auteursrecht
Alle op onze website vermeld artikelen worden beschermd door de bepalingen beschreven in de “Code de la Propriété Intellectuelle”. Dienovereenkomstig is elke reproductie daarvan, geheel of gedeeltelijk, of imitatie, zonder onze uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming verboden. Het is verboden om informatie beschikbaar op de website te verzamelen en te gebruiken voor commerciële doeleinden. Dit verbod geldt vooral, maar zijn niet beperkt tot, alle redactionele inhoud die op de website staat, presentatie schermen, de software die nodig is om te werken, logo's, afbeeldingen, foto's, van welke aard ze zijn.
 
Bescherming van persoonsgegevens
De site www.sokkels-en-basis.nl die vertegenwoordigd is door het bedrijf Socles et Supports hecht waarde aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens en uw privacy. Deze rubriek omvat alle informatie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.
Persoonlijke gegevens van de klant (naam, bedrijfsnaam, e-mail en postadres, telefoonnummer, ...) worden verzameld door het bedrijf Socles et Supports voor de behoefte van een goed beheer van de bestellingen (verwerking, verzending , het opstellen van facturen ...). De gebruiker wordt geïnformeerd over de verplichte of facultatieve gegevens. Wanneer de verplichte antwoorden ontbreken, kan geen enkele bestelling geregistreerd worden. Bovendien, door vrijwillig informatie te geven, gaat de klant akkoord ons te voorzien van echte en oprechte informatie.
Volgens de Franse wet "Informatique et Liberté" van 6 januari 1978, heeft u een permanent recht om oppositie, toegang, correctie en verwijdering van al Uw gegevens te vragen. Om dit te doen, kunt u een email sturen naar contact@socles-et-supports.com

U kunt ook gegevens opvragen via het onderstaand adres:

Socles et Supports
447 Route de Bellecombe
74800 Eteaux
France 

Voor meer informatie over uw rechten, kunt u de website van de CNIL raadplegen aangiftenummer 1582333 v 0.
Copyright © 2010-2020 Socles et Supports